Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся річ у тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує у Венеції. В Італію артист приїхав на весілля відомої української співачки Аліни Гросу, але, схоже, вирішив залишитися. Віталік на цьому знімку схожий на голлівудського красеня, його образ досить стильний. Для прогулянки вулицями Венеції артист надів чорну футболку з сірими брюками, а піджак від цього костюма він тримає в руках.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

У підписі до фотографії Віталій Козловський написав: "I love Venice". Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака. Стильний образ Віталіка засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.