У п'ятницю, 28 червня, у київському ресторані Queen виступив відомий російський артист Олександр Ревва, більш відомий як співак Артур Пирожков. Але що ще цікавіше, разом з ним у Київ приїхала українська співачка Світлана Лобода, яка в останні роки гастролює і живе в Росії, за що її постійно критикують.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тож вийшло, що українці святкували День конституції під веселі пісні-танці Ревви, а потім і Лободи, яка вийшла до нього на сцену. Що цікаво, Лобода опублікувала відео з цього заходу у своєму Instagram, але потім швиденько його видалила. Однак Світлана не стрималася і зняла кілька сторіс з цього концерту. А ось Ревва у своїх соцмережах не афішував виступ у Києві. Також ми знайшли відео з виступу Пирожкова і Лободи в сторіс піарника клубу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.