Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото співачки частенько з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз 37-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників променистою посмішкою і спокусливим декольте.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки у темному вузькому платті з блискучими сріблястими паєтками, яке підкреслило пишний бюст зірки і її витончену фігуру. Як видно, Надя сфотографувала себе сама, вона з променистою усмішкою дивиться в камеру. Співачка не підписала свою фотографію, залишила лише кілька хештегів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.