Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка будує кар'єру в Росії, опублікувала нове пікантне фото, щоб підігріти інтерес публіки до своєї персони. Відповідний пост з'явився в Instagram.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сонячного настрою! Прекрасного, доброго дня!", - написала у підписі до фото артистка.

На знімку Лорак позує в короткій сукні на сходах. Фанати відразу ж відзначили, як сильно засмагла співачка на відпочинку. Крім того, їх збентежили пальці ніг артистки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка показала свої довгі засмаглі ноги, однак не всі фанати висловили захоплення. Деякі зазначили, що на ногах мізинці Ані Лорак виглядають досить дивно. І вони поспішили повідомити про це в коментарях.

"Що з мізинцем? Такий смішно", "Знову з фотошопом переборщила - пальці на своїх коротких копитах забула наклеїти. Село", "У Лорак дефектні обидва мізинця. Помітили?", - пишуть в коментарях.

Так, фолловери почали будувати припущення, що могло статися з її пальцями. Одні вважають, що просто так впала тінь, інші звинуватили Лорак у надмірному фотошопі. Однак артистка ніяк не стала відповідати фанатам, а просто видалила негативні коментарі зі своєї сторінки.

Нагадаємо, Лорак випадково показала фанам, що приховувала роками.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак змінилася до невпізнання, "шоколадка".

Також Знай. ua писав, що Лорак влаштувала гарячу фотосесію відразу з двома "хорошими хлопцями".