Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр з Сорренто, Італія, де 3 липня пройшло їх з Владом Топаловим розкішне весілля. Так, артистка поки що приховує яскраві кадри з церемонії, однак вже вирішила показати, в чому прийшов на урочистості маленький син Міша. Малюк приміряв світлі шортики, блакитну сорочку, підтяжки і метелик, в яких, напевно, виглядав дуже мило.

"#УтроНевесты
#свадьбаТТ
#семейныебудниТТ", - лаконічно підписала Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Як малюк вже виріс! 😍Я думала, костюмчик буде поменше розміром 😊😊", "Регіна, будьте щасливі! 💐Від вашої пари віє справжнім і теплим!😌", "Майкл буде чудово виглядати😘", "Ой,яка милота!😍 Міша загрожує затьмарити нареченого і наречену!😉👍", "Коли випрала чоловікові костюм на високій температурі 😂".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.