Популярна українська співачка Тіна Кароль часто радує фанатів останнім часом пікантними фотографіями. Новий знімок, на якому артистка оголила свої довгі ноги, з'явився в Instagram, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Співачка дуже часто ділиться з шанувальниками не тільки постановочними знімками і яскравими кадрами з фотосесій, але ще й цитатами, роздумами і важливими зауваженнями.

На новому фото Тіна Кароль позує в ніжному, але відвертому образі. На фото вона в коротких шортах і білому топі з рукавами. У неї недбало розпущене волосся, а на обличчі макіяж в натуральних відтінках.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Артистка не підписала свою фотографію, залишила лише кілька іменних хэштегов і зазначила сторінку фотографа. Шанувальники не пройшли повз гарячої публікації і залишили масу компліментів в коментарях.

"Це дуже красиво 😍 🔥 🔥", "Тіна Григорівна, що ж ви робите з людьми?!", "’головне що в мене класні ноги’😌🙈😍а ноги-то реально класні💣💥", "А можна тепер таке фото, тільки в купальнику? 🤤🤤🤤😏😏😀💓", "Вау🔥 Все! Я помер від цієї краси😍", "Боже мій, Боже, яка фігура😍😍😍💣💥", "Тіна, ну що за справи? Вбиваєш всіх підряд", "Я закохалася в ваше фото, хто ви за гороскопом?😂🔥🙏💕", – захоплюються фанати.

Нагадаємо, скромниця Тіна Кароль вивалила в мережу соковиті принади.

Як повідомляв Знай. ua, Кароль перетворилася в рятівницю Малібу прямо на пляжі.

Також Знай. ua писав, що Кароль показала фігуру в трусах, фанати пускають слину.