Відомий російський композитор Ігор Крутой вперше за довгий час показав свою молодшу доньку Олександру, яка зовсім не виглядає на свої 15 років.

Композитор опублікував в Instagram сімейну фотографію на честь важливої події. Президент Казахстану вручив Ігорю Яковичу почесний орден "Дружби".

"Із донечкою Сашенькою відзначаю орден!" написав Крутий під фотографією

На знімку 15-річна Олександра позує на руках у зоряного батька. Родичі ніжно обіймають один одного.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В коментарях шанувальники піаніста залишили теплі слова з привітаннями. Багато користувачів зазначили, що здивувалися зовнішньому вигляду доньки Крутого - дівчина дуже подорослішала, не на свої роки.

«Доча зросла неймовірно… З маленького янголятка перетворилася на дорослу принцесу», «Донька красуня. Вітаю від усієї душі!», «Яка гарна дочка!», «На вас схожа», «Розквітла у вас доча», «Вже панночка, як швидко летить час». пишуть в коментарях

Раніше Олександра відвідувала заходи разом з батьками

Нагадаємо, Потап написав пісню "Ти не забув" і домовився з корифеєм шансону Любов'ю Успенською..

Також Знай.uа писав про те, що Любов Успенська опублікувала у своєму мікроблозі вкрай дивне фото.

Як повідомляв раніше Знай.uа, дочка відомої російської співачки Любові Успенської Тетяна Плаксіна показала, як проходить реабілітацію після падіння з мотоцикла.