Артистка "Жіночого кварталу" студії "Квартал 95" Віра Кекелія показала фанатам знімок в спокусливому купальнику. Відповідна публікація з'явилася в Instagram, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Віра позує на пляжі у відвертому яскравому купальнику. На другій фотографії Кекелія показала себе у пляжному вбранні, в якому частково видно груди артистки.

"Під час відпустки я давала собі волю в дегустації різних нових страв, тому зараз доводиться зібратися і рішуче попрацювати над собою. Намагаюся їсти порціями, нескладні у приготуванні страви (каші, салати, м'ясо). Я дуже люблю онлайн-тренування зі своїм тренером. В основному ми комбінуємо різні навантаження, у тому числі елементи йоги і пілатесу", — написала співачка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше українська співачка, а з недавніх пір і зірка студії "Квартал 95", Віра Кекелия активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram і часто ділиться з шанувальниками особистими фото. Нещодавно Віра поділилася з фанами тим, як вона проводить Міжнародний день селфи.

"Вітаю всіх любителів фронтальних фотографій з Міжнародним днем селфи. Думаю, в недалекому майбутньому в цей день буде вихідний" - написала Кекелія.

Нагадаємо, спека змусила зірок "Жіночого Кварталу" роздягнутися.

Як повідомляв Знай. ua, дівчатка Кравець з Кварталу 95 поділилися знімками з майбутнього.

Також Знай. ua писав, що зірки "Жіночого Кварталу" влаштували парад українських Кардашьян та Бейонсе.