Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в США. Так, артистка приміряла екста-коротенькі білі шорти і довгу облягаючу майку, засвітивши сідниці і забувши про бюстгальтер.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "Фу, труси видно....попсова фотка для дівчаток 15ти років 😔", "А труси обов'язково повинні бути видні?", "Попу видно 👨‍🚒", "Але це не вихід 😃", "Згоден повністю, іноді невеликий перебір присутній, а в іншому все супер!", "Все красиво! Але Тіна іноді в своїх фоточках дуже перебільшує.... іноді багато того чого нам, її прихильникам, не треба бачити.", "Тіна, навіщо тобі це потрібно?".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.