Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним архівним вбранням, позуючи в образі золотого ангела. Так, артистка приміряла не тільки довге облягаюче плаття, але і масивні крила, привітавши всіх шанувальників з Днем Ольги 24 липня.

"Олечки, Олюшки, Олюні, Ольчі,Оленьки!!!! З днем ангела нас! Нехай ми будемо щасливі!😘😘😘", - трепетно підписала Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "ВАУ👍👍БОГИНЯ🌹🌹🌹🌹🌹💋", "Олічка, з Днем Ангела", "Пані Полякова, зі святом Вас ❤️", "Ногиии🔥", "Victoria secret model", "Хороша👍👍👍", "Прям з Вікторія Сікрет", "Оце краса невимовна, браво Оля!!!"".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще