Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. А в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала цікаве фото, а в підписі до нього запропонувала фанатам пограти у поезію.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яка з'явилася в записі Монро, вона зображена на вулиці в оточенні висоток і автомобілів. На прогулянку травесті-діва вийшла у скромній чорній сукні-міді і бежевих човниках на шпильці. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Монро написала: "Давайте спробуємо себе в поезії. Я починаю з двох рядків, а ви в коментарях додаєте два свої. Хоча можна і більше, можливо вийде новий поетичний шедевр. Помчали: "Вона стояла, дивлячись у небо, А він мріяв про шаурму…". Шанувальники не залишилися байдужими до такої пропозиції, і почали активно писати вірші".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.