Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками милим фото з Одеси зі зйомок літнього кубка тієї ж "Ліги Сміху".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так на фотографіях Наталю можна побачити разом з кварталівцями та їх сім'ями. Так, судячи з фото Валерій Жидков приїхав на концерт разом з донькою – дівчинка сидить на плечах у тата, а Наташа прилаштувалася збоку для фото. Також на фото з Наташею можна побачити Олександра Пікалова і його дружину Іру, яка є кращою подружкою Олени Зеленської. У підписі до фото Могилевська написала: "Відмінно проводимо час на Лізі Сміху! Одеса Best!".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".