Українська супермодель і суддя відомого шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова показала фанатам ідеальну фігуру. На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото, на якому позує в неймовірному образі, а також заінтригувала новим сезоном "Топ-модель по-українськи".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії супермодель позує в яскравому червоно-блискучому комбінезоні. Вона присіла на підлокітник дивана і не дивиться в камеру. Її волосся розпущене, на обличчі яскравий макіяж, а у вусі величезна сережка-квітка. У підписі до фото Алла Костромічова заінтригувала фанатів новим сезоном шоу "Топ-модель по-українськи". "Можна вічно дивитися на 3 речі: як горить вогонь, як тече вода і як наші учасниці з'ясовують стосунки на backstage. Їх показати, я вам поки не можу – але мій заворожений погляд ви бачите. Прем'єра вже 30-го серпня", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.