Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром з відпочинку, відправившись в заміський будинок з басейном. Так, артистка позувала у відвертому купальнику, виставивши напоказ розкішне тіло, над яким старанно трудиться.

"У мене відпустка! Ураааааа!😍", - поділилася радістю Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Фігурка🔥", "Оля, ти супер, фігурка вогонь🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥бажаю прекрасного відпочинку", "🔥🔥🔥Красуня🔥🔥🔥", "Шикарне фото🔥", "Ти супер,просто чудо", "Ух хороша Полякова натурал все 👍👍👍", "Краса незвичайна! Як можна бути такою красивою і класною?!", "Захоплююсь Вами".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще