Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася мальовничим кадром з нового тревел-шоу "Le маршрутка", подорожуючи містами України. Так, артистка позувала на тлі помаранчевого заходу сонця, примірявши коротенький топ в паєтках і засвітивши плаский животик. Варто відзначити, що поки про незвичайний проект відомо небагато - він буде виходити на Новому каналі, а салон епатажного транспортного засобу прикрашений сувенірами, які Леся привезла з різних куточків світу.

"Україна без фільтрів.... 🚌💛 ", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Красуня!!!❤️😍😍😍", "Клааааас🔥", "А в чому сенс? Фотка класна, але не зрозуміла. До чого тут маршрутка? Чи це тільки мені так?!", "Яка ж ти гарна, Леся!!", "Пощастило ж комусь".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.