З 25-го по 28 липня в Баку, шумно пройшов популярний щорічний музичний фестиваль "Жара". Так, багато українських та російських артистистів відвідали захід, а деякі навіть виступили на сцені. Найяскравіші вбрання, уривки виступів і закулісся шоу знаменитості опубліковувати на своїх сторінках в Instagram. Пропонуємо подивитися, як провели дні під жарким сонечком Віра Брежнєва, Ані Лорак, Світлана Лобода, Надя Дорофєєва, Настя Каменських та інші.

Віра Брежнєва заспівала в прозорому відвертому комбінезоні

Світлана Лобода вийшла на сцену в коротенькій срібній сукні, а по Баку прогулялася в шортиках і топі, засвітивши розкішну фігуру.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ані Лорак вийшла на сцену в латексному вбранні, а на червоній доріжці з'явилася в пишній білосніжній сукні.

Надя Дорофєєва приїхала в компанії Насті Каменських, Позитива і продюсера Ірини Горової, позуючи в широких штанях і коротенькому топіку.

Настя Каменських позувала в чорно-рожевому вбранні з анімалістичним принтом зебри, а чоловік Потап приїхав підтримати кохану.

І, мабуть, найбільш обговорюваною новиною фестивалю 2019 став поцілунок колишньої дружини Потапа Ірини Горової та можливого батька доньки Світлани Лободи, Тілля Ліндеманна.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.