Останній великий концерт відомого українського виконавця, продюсера і артиста Андрія Данилка пройшов на фестивалі Atlas Weekend в 2017 році. Після цього зірка з'являвся тільки на великій сцені "Євробачення - 2019". Співак став запрошеною зіркою світового співочого конкурсу, але своїм виступом він залишився незадоволеним.

"Для мене це було дуже складно… Я не задоволений собою. Це могло бути точніше, з настроєм", - зазначив після виступу Данилка.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, артист просто втомився від сцени, тому відмовився на час від концертів. Виявляється, і у зірки буває "емоційне вигоряння".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Останні два роки Данилко провів вдома. Однак, від творчості він не відмовився. Співак працює над новими піснями, але поки не готовий презентувати їх широкій публіці. І все ж, повністю йти зі сцени Андрій не планує. Після тривалої відпустки Вєрка Сердючка все ж порадує фанатів новими синглами і концертами.

"Послухайте, мені треба самому скучити. Просто, коли ти 25 років (хоча вже більше) знаходишся в такому графіку, то не хочеться бути порожнім барабаном. У мене дуже багато хорошого матеріалу, але для цього потрібні сили і бажання ним поділитися", - сказав Данилко.

Нагадаємо, Полякова і Каменських вбили Іраклі Макацарія на Х-факторі: "Це ж дуже круто!".

Як повідомляв Знай.uа Оля Полякова - про "Х-факторі", захоплення дочки і хайпи з Каменських: "Це ж така чудова витівка!".

Знай.uа писав, Х-фактор 10 сезон сподвиг Дмитра Шурова на одкровення: "Я закохався в Мішу, коли його побачив".