Артистка "Ліги сміху" і "Жіночого кварталу" Аліна Гордієнко виходить заступнику за свого колегу Романа Блажкевича. Він зробив їй пропозицію на зйомках нового випуску "Жіночого Кварталу" в Одесі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Учасниця команди "Тріо різні і Ведуча" Аліна Гордієнко отримала пропозицію руки і серця. Її хлопець подарував їй каблучку за лаштунками і зробив пропозицію, тільки коли Аліна зійшла зі сцени після свого виступу на "Літньому кубку".

"Спочатку Рома мені збрехав і сказав, що його не буде в Одесі на нашому виступі, – розповідає Аліна. – Коли я побачила його за лаштунками, я вже була дуже приємно здивована. Ну а після того, як Рома дістав кільце і запропонував мені вийти за нього заміж, я і зовсім розгубилася. Дівчата з моєї команди теж подумали спочатку, що це розіграш, ну а потім ми всі дружно розплакалися. Відразу після цього побігли до гримерів поправляти макіяж, адже нам ще треба було виходити під час фіналу на сцену".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, Аліна розповіла, що зустріла свого майбутнього чоловіка саме завдяки проекту "Ліга сміху". Її нареченого звати Роман Блажкевич, йому, як і Аліні – 26 років. Раніше він грав за команду "Де Рішельє", а зараз працює сценаристом, і, що найцікавіше, пише жарти для "Жіночого Кварталу", де грає сама Аліна.

"Ми познайомилися на першому фестивалі "Ліги сміху" в Одесі, але після цього якось не сильно спілкувалися. Коли знову зустрілися через рік, ми вже зблизилися і все закрутилося", – зізнається Аліна.

Нагадаємо, актори "Кварталу 95" озвучили улюблений мультик маленьких українців.

Як повідомляв Знай. ua, "Квартал 95" емоційно звернувся до Зеленському.

Також Знай. ua писав, що грайлива Кравець з "Квартал 95" засвітила оголений горбик в інтригуючому сукню.