Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз, Камінська порадувала шанувальників яскравим фото з двома гарячими красенями.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Слава Камінська зображена з двома гарячими хлопцями, а відбувається все це на пляжі, явно десь за кордоном. І це практично відразу після розлучення з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським. У підписі до фото співачка написала: "А чи тому я дала?". Шанувальники Слави, звичайно, не змогли пройти повз і почали активно коментувати фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.