Скоро стартує дев'ятий сезон популярного шоу "Зважені та щасливі", але інтерес українців до фіналістам минулих сезонів не пропадає. Нещодавно стало відомо, що пара переможців сьомого сезону проекту Наталія Токарєва і Олексій Добрянський розійшлася.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шанувальники шоу давно передбачали їх розставання через різницю у віці: на момент участі в проекті Наталії було 35 років, а Олексію - 26. Однак за словами Наталії, причиною стало не це, а їх різні погляди на життя і цілі після проекту.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому переможцям шоу вдалося зберегти теплі дружні стосунки. У свою чергу Наталя зізналася, що вже знайшла нового коханого.

Нагадаємо, фітнес-тренер Аніта Луценко показала, як вона виглядала сім років тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Полякова і Каменських вразили Іраклі Макацарія на Х-факторі.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова розповіла про стосунки з екс-холостяком Микитою Добриніним.