Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася мальовничим кадром з нового тревел-шоу "Le маршрутка", подорожуючи містами України. Так, артистка позувала, сидячи на краю незавершеного залізничного мосту через Смотрицький каньйон в селі Панівці, недалеко від Кам'янець-Подільського, і показавши його неймовірні масштаби.

"Вгадуємо місце на фото", - запропонувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "В танках є карта схожа)", "Вестфілд😁", "Дорога в Хогвадрс?))", "У танках є схоже))))", "Побути наодинці іноді корисно ❤️❤️❤️❤️❤️", "О май гад))) краса🔝🔝", "А як злазить будеш", "Дорога із фільму " Назад у майбутнє".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.