Всесвітньо відома українська модель Алла Костромічева і ведуча "Топ-моделі по-українськи" на Новому каналі розповіла, чому так рідко публікує в соціальній мережі фотографії з чоловіком.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після того, як закінчилися зйомки проекту, Костромічева відправилася разом з родиною і найкращою подругою на відпочинок в Італію. Вона публікувала фото і шанувальники почали цікавитися її відносинами з чоловіком і навіть запідозрили, що у них не все гладко у відносинах.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Так, у мене є чоловік! І у нас все прекрасно. Просто Джейсон не любить публічності, у нього немає акаунтів в Facebook або Іnstagram. Ховається від Інтернету (сміється). Тому і в моєму мікроблозі з'являється так рідко. Коли я покажу чоловіка? Напевно, коли він засне!", - жартує Костромічева.

Зате малюка Сальві, якому скоро виповниться 4 роки, Алла показує постійно.

"У мене часто запитують, чому ми так дивно назвали сина, – каже Костромічева. – насправді, в його імені немає нічого дивного. Мій чоловік – італієць, а Сальваторе – звичайне італійське ім'я. І взагалі, навіщо бути "casual", якщо можна бути "luxury"?", - додала модель.

Нагадаємо, Полякова відіслала дочка з країни з відомою моделлю.

Як повідомляв Знай. ua, розкрито секрет залізного погляду пекучої Костромічевою, вбиває будь-яку камеру.

Також Знай. ua писав, що Костромічева оголосила переможницю "Топ-модель по-українськи".