Першими стрічку побачили: Alyona Alyona, Андре Тан, Оля Цибульська, Павло Зібров, Христина Соловій, Василіса Фролова, Кароліна Ашіон, Римма Зюбіна, Вікторія Булітко, Сергій Нікітюк, Аніта Луценко, Олександр Бережок, Іванна Онуфрійчук, Валерія Крук, Анна Жижа, Яна Андрєєва, Олег Виговський, Микита Вакулюк, Даша Трегубова, Ольга Атанасова, Lavika, Анна Різатдінова та багато інших.

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Про фільм:

Вас вітає Берлін. Місто контрастів. Місто різнобічності. Місто неймовірних, цікавих і нестандартних людей. Берлін називають серцем колись розколотої країни, яка тільки 30 років тому об'єдналася назад. Скільки ж усього цікавого кожен день, кожну годину, кожну хвилину тут відбувається. Кожна людська історія – це щось неймовірне.

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

Як багато доль перетинаються в Берліні: старий ловелас і неймовірно красива дівчина, підліток і трансвестит із проблемами, відомий режисер і багато-багато інших. Всі ці історії можуть бути веселими, драматичними, неймовірними – але всі вони точно справжні. І все це відбувається в неймовірному Берліні.

На екранах мережі кінотеатрів «Оскар» фільм «Берлін, я люблю тебе» стартує з 8 серпня.