Відомий український співак Павло Зибров розповів про своє пристрасне інтимне життя з дружиною. Виявляється, 61-річний артист не боїться експериментів.

Пікантні подробиці він розповів в ефірі телеканалу "Україна".

У розмові про своє інтимне життя народний артист зізнався, що в цьому році у нього відкрилося друге дихання.

"до Речі, ми якось зайшли з дружиною в секс-шоп, накупили там всякого, цікавих штучок, а потім Марина Володимирівна одягла на себе це все… Ох, скажу я вам, це зовсім по-іншому, фантазію, звичайно ж, збуджує. І відчуваєш себе молодше", - ділиться виконавець.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ні для кого не секрет, що коли популярність Павла Зіброва пішла на спад, старіючий естрадний співак, Народний артист України почав активно освоювати Instagram, а разом з ним молодіжні тренди.

Артист раз у раз з'являється в різних сучасних шоу, часто гумористичних і при цьому виглядає цілком природно. Швидше за все, не падати духом артистові допомагає відмінне почуття гумору.

Так, днями артист в черговий раз здивував своїх шанувальників новими фото. Зібров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі знімок, на якому вона позує в оточенні двох симпатичних дівчат.

Артист одягнений у білу сорочку з абстрактним принтом, поверх якої одягнув чорний піджак. А ось дівчата на фото зображені в коротеньких шортиках і спокусливих блискучих топах. І всі троє мило посміхаються в камеру.

Нагадаємо, Зібров приміряв образ Дамблдора. Ні для кого не секрет, що коли популярність Павла Зіброва пішла на спад, старіючий естрадний співак, Народний артист України почав активно освоювати Instagram, а разом з ним молодіжні тренди.

Як повідомляв Знай. ua, Павло Зібров з рушницею вийшов на полювання. Український артист опублікував кумедне фото.

Знай. ua писав, що Павло Зібров загуляв у компанії пристрасних дівчат. Український артист опублікував неоднозначне фото.