Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетним фан-артом від одного з шанувальників. Так, на малюнку артистка була зображена в коротенькій сукні, засвітивши розкішні сідниці на тлі нічного неба. Варто відзначити, що Тіна виставляла такий відвертий кадр з недавньої фотосесії в США.

"#фантинаарт#тинакароль #tinakarol", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери засипали кумира компліментами: "Неймовірно красиво 😍😍😍", "Мила і найулюбленіша❤️❤️", "чудово)))", "Чарівно 😻", "Красиво😻", "Дуже гарно", "Ваааауууу😻🔥", "найкрасивіша 😍😍😍😍😍".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.