Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала дуже дивне селфі, примірявши незвичайний для себе образ. Так, артистка позувала в ролі брюнетки з каре замість звичного довгого волосся, а шанувальники помітили, що Анна переборщила з уколами краси і помітно збільшила губи.

"Да, женщина похожа на вино,
А где вино,
Там важно для мужчины
Знать чувство меры.
Не ищи причины
В вине, коль пьян —
Виновно не оно.
Да, в женщине, как в книге, мудрость есть.
Понять способен смысл её великий
Лишь грамотный.
И не сердись на книгу,
Коль, неуч, не сумел её прочесть.
Омар Хайям🖤, - підписала кадр Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Ааааня, що ви зробили зі своїм обличчям", "Риба з вірменського мультика😂👏👏", "Така гарна дівчинка БУЛА, а зараз Лобода відпочиває. Навіщо себе так скалічила.", "Губи після укусу бджоли😅 це вже давно не в моді🤐", Знати почуття міри".... Дуже хороша фраза!", "Треба ще підкачати, замалі", "Твою ж мати🤦🏼‍♀️з губами-то що?нормально ж було все😫", "Щось Ганнуся з кожною фоткою все гірше і гірше😂😂😂".

Прекрасна новина! Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.