Український шоумен, колишній головний герой шоу "Холостяк" Микита Добринін став послом найбільшого у Східній Європі спортивного заходу Legion Run, передає Tochka.

Добринін поділився, який вид спорту вважає своїм улюбленим.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я не професійний спортсмен, але спортом займаюся давно. Спочатку це був просто тренажерний зал. Потім я зайнявся кросфитом, потім переключився на тайський бокс, потім знову повернувся до кросфиту... Мені подобається спорт, подобається стан під час тренувань", - розповів музикант.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, Добринін розповів, як одного разу отримав дуже серйозну травму коліна.

"Була загроза, що не зможу більше бігати. Півроку, поки ходив у гіпсі й на милицях, я мріяв про те, що повернуся до спорту. Мені навіть снилося, як я біжу і, як у фільмі "Форрест Гамп", злітають кайдани. Так що я розумію, що це таке. Зараз можу бігати без проблем, і дуже радий цьому", - заявив шоумен.

Варто відзначити, що Legion Run - п'ятикілометровий забіг з перешкодами з бруду, вогню, льоду і колючого дроту, який проводиться у різних країнах по всьому світу. В Україні Legion Run пройде 31 серпня на Трухановому острові в Києві.

Нагадаємо, Микита Добринін і Даша Квіткова засвітили у мережі маленьке потомство.

Як повідомляв портал Знай.uа, неречена Микити Добриніна показала закулісся шоу "Холостяк".

Також Знай.uа писав про те, наречена "Холостяка" розповіла про життя з Добриніним.