Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з молодшою донькою Алісою, показавши її "ранкову співанку". Так, дівчинка позувала в піжамі, намагаючись виконати відомий хіт як можна голосніше, не забуваючи про міміку і танці.

"Ранкова співанка , для Вас мої Королеви)))) #молодавовчиця 😂😂😂", - пожартувала Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Це дуже смішно. Вона всю енергію пісні Хьюстон спробувала виразити мімікою. Артистична дівчинка", "Хоч і старша -зовнішньо ваша копія, але своєю харизмою ви явно нагородили молодшу😄", "Дівчинка-позитив) Просто шикарна 😍", "Коли розумієш, що 1 вересня не за горами", "Хотілося б цю пісню почути у вашому виконанні !", "Новий трейлер до фільму про вигнання диявола", "🙌Оля бережись ))) з'явилася конкурентка!)".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.