Знаменитий грузинський продюсер і шоумен Іраклі Макацарія завоював популярність в Україні завдяки участі у 6 сезону романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ. На проекті він зав'язав стосунки з 22-річною студенткою Оленою Лесик. Пара була разом дев'ять місяців. Потім інтерес чоловіка до дівчини згас і вони розлучилися. Об этом сообщает Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З тих пір 34-річного холостяка засипають питаннями про особисте життя. На один з таких він дав відповідь у своєму Инстаграме.

Так, Іраклі запитали про його самому дорогому і близькому людині - сестрі. Виявилося, що дівчина вже тривалий час перебуває у відносинах і найближчим часом відбудеться весілля. Макацарія вже щосили готується до цієї події. Він щасливий видати рідну кров заміж за кохану людину.

"У вересні весілля", - розповідає Іраклі Макацарія про майбутнє свято.

Сам Іраклі поки не зустрів другу половинку. Але екс-"Холостяк" упевнений, що абсолютно готовий до сім'ї і дітей. Як тільки він закохається, то обов'язково поведе свою обраницю під вінець.

Нагадаємо, що холостяк Іраклі Макацарія поділився з шанувальниками фото з голим торсом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Іраклі Макацарія стане вдвічі більше.

Також портал Знай.ua писав, що Іраклі Макацарія освоїв нову професію.