Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі рекламне фото, яке розкритикували її прихильники.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фотографії Каменських позує в стильному луці, її вбрання складається з блакитного топіка на бретельках, поверх якого вона накинула джинсову куртку оверсайз. Її волосся зібране у високий хвіст і заплетене в косу, а на її обличчі легкий макіяж. Настя не дивиться в камеру, вона кокетливо регоче, примруживши очі. У підписі до фотографії Настя Каменських написала:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"У кожного є своя пристрасть. Для мене – це музика. Діліться у коментарях, чи є у вас улюблена справа чи хобі! Можливо, ви, як і я, любите музику? Тоді не пропустіть музичні новинки від @laysukraine і наповнюйте це літо! А ще вас чекають круті музичні призи!". Шанувальники не оцінили такої реклами Насті, оскільки рекламує вона не дуже корисний продукт. Але є й ті, хто став на захист співачки, вони пишуть їй компліменти.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.