Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В цей раз Маша Полякова показала незвичайне фото, на якому позує у дорослому образі. Дівчинка відображена на вулиці, десь в Америці. На прогулянку юна модель вийшла у незвичайній червоній блузці з цікавим принтом і чорним низом. Її довге волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу, темні окуляри в червоній оправі Маша заклала на голову. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчинки.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.