Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс яскраві відео з незвичайним фільтром, показавши своє тренування. Так, артистка робила розтяжку зі своїм фітнес-тренером, а потім качала ноги і сідниці з резинкою. Варто відзначити, що при цьому Світлана позувала лише в топі і трусах.

Лобода останнім часом часто викладає подібні відео з тренувань і розтяжки. Шанувальники вже не раз відзначали, що артистка привела себе в блискучу форму через рік після народження доньки Тільди, і не збирається зупинятися на досягнутому, займаючись спортом навіть на відпочинку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.