Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс кумедними кадрами із відпочинку, відправившись в сонячний Бодрум з мамою Катериною. Так, артистка спочатку спародіювала популярного кухаря Нусрета Гекче, більш відомого як Salt Bae, посоливши соковитий стейк, а потім і зовсім показала вид знизу.

"Леся Нусретовна вид знизу", - пожартувала Нікітюк. Варто зазначити, що артистка вже встигла засвітити розкішну фігуру біля басейну, і вигуляти свій ювілейний, 50-й за рахунком купальник. Леся не раз повторювала, що заради стрункого тіла відмовилася про шкідливої жирної їжі, але на відпочинку, швидше за все, вирішила себе побалувати.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.