Українська співачка Яна Соломко стала популярною після участі в першому сезоні шоу Холостяк. Тепер же за нею спостерігають багато очей, і нерідко виникають чутки про її особисте життя. Нещодавно Соломко почали підозрювати у другій вагітності. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Дівчатка, нам з вами не варто боротися, щоб досягти того, про що мріємо... Боротьба, змагання для чоловіків... Вони наші воїни. Нам з вами коштувати берегти і накопичувати нашу жіночу енергію... Обмінюватися одна з одною... Ділитися досвідом, вчитися один від одного… І у нас з вами все-все вийде. Ви згодні зі мною, дівчатка?", – написала Яна Соломко Instagram.

"Як це не варто боротися? А як же по-іншому можна чогось досягти? Ніхто в цьому житті нічого не буде робити за тебе", "Яночка, ніколи не обрізай волосся. Ти дуже красива, шикарне волосся. Ми тебе дуже любимо", "Можливо, я не зовсім зрозуміла посил, але в цьому житті не можна нічого добитися не перелагая зусиль. Це, звичайно, не означає, що треба йти і бити комусь особа за свою мрію в прямому сенсі", – коментують в Мережі.

Нагадаємо, що Яна Соломко розповіла про душевні рани і важкий період.

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломко попередила про аферу з аліментами.

Також портал Знай.ua писав, що Яна Соломко заінтригувала фанатів.