Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс невеликий уривок тренування, займаючись спортом навіть в літаку. Так, артистка позувала в коротенькому топі і спортивних штанях з резинкою на руках, засвітивши сталевий прес.

Варто відзначити, що останнім часом Лобода активно слідкує за харчуванням і не пропускає тренування, а завдяки такій наполегливій роботі, фігурі матері двох дітей може позаздрити кожна. Світлана нерідко показувала улюблені вправи, займаючись біля басейну, на тлі собору в Римі, зеленій галявині і навіть на яхті.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.