Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним кадром з відпочинку, відправившись в сонячний Бодрум з мамою Катериною. Так, артистка позувала без макіяжу, примірявши коротенькі джинсові шорти, маленьку поясну сумку і футболку з принтом. Також Леся подякувала шанувальникам за те, що їх вже більше трьох мільйонів.

"🥰🥰🥰 всіх Лю..мої 3.1 млн😘😘😘", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Ніжна Леся ❤️", "Королева!😍🌹🌹🌹👍", "Ох, яка футболка😍", "Леся, зачьотна футболка, гарне фото))", "Леська наша крутезна 👍", "Гарненька на фото, справжня. 💚", "Ти дуже красива без макіяжу 😘😍😍😍", "Обожнюю фото, де Ви природна!!!😍".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.