Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, на якому звернулася до кіношного "коханця" з фільму "Свінгери", актора Михайла Кукуюка, який зараз бере участь у шоу "Танці з зірками". Так, артистка була вражена тим, що чоловік танцює заради неї, а ще зазначила, що судді явно занизили оцінки їх з Єлизаветою Дружиніною парі.

"Дорогі мої! Я тут на гастролях своїх зовсім пропустила, що в новому сезоні танцює мій кінопартнер, двічі народний свінгер України Михайло Кукуюк, та не просто танцює, а танцює для мене!... І до речі, танцював ти реально класно, і танець був складний, і оцінки тобі занизили. Але ти не звертай уваги і працюй!", - поділилася емоціями Полякова. Варто відзначити ,що і сама Ольга раніше брала участь у "Танцях з зірками", однак протрималася в проекті недовго.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.