У неділю, 25 серпня, відбулася прем'єра нового сезону шоу "Танці з зірками. На паркеті зійшлися найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу. Але не менш яскраво сяяли і ведучі танцювального шоу – Юрій Горбунов та Тіна Кароль. Так, на своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала цікаве відео, на якому можна побачити закулісся шоу.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, в ролику можна побачити, як ведучих готують до ефіру, чіпляють їм мікрофони і прослуховування, гримують. Як видно, Тіна з'явилася перед камерами у двох різних сукнях, вона заспівала і станцювала на паркеті. Раніше на сторінці проекту "Танці з зірками" були опубліковані фото Тіни Кароль, на яких вона співала і танцювала. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.