Українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує свій бізнес в Росії, часто ділиться кадрами зі зйомок і фотосесій зі своїми шанувальниками. Черговий гарячий знімок з'явився в Instagram артистки, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У публікації Лобода не тільки показала нове ефектне фото, але і поділилася історією. Вона розповіла, що їй часом дуже непросто поєднувати концерти і повсякденні турботи.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На сторінці в Instagram вона поділилася історією, яка трапилася в далекому 2011 році. Тоді артистка вперше стала мамою. Їй доводилося буквально розриватися між годуванням малюка і виходами на сцену, але Світлані вдалося майстерно поєднувати материнство і кар'єру.

"2011 рік. Відразу після народження моєї дочки Єви ми знімаємо танцювальний відеокліп. Кожні 3 години я відбігала в гримерку, годувала дитину і втекла на майданчик. Це було непросто…. але реалізовується. Коліна в синцях — це ніщо! Не переживайте, мої хороші. Вже відпрацювала пару концертів в білому брючному", — запевнила вона.

Фанати захопилися, наскільки енергійна і трудоспособна співачка, а під фото деякі зазначили, що вона дуже схожа на Мерилін Монро. Однак хейтеры знайшли інше порівняння і відзначили, що вона більше схожа на чоловіка з накачаними губами.

"Світлана, ви талановита, чарівна, чудова мама і дуже сильна людина!", "Светик — ти метеор! Здоров'я!", "Светалочка! Бравіссімо! Тільки вперед! Королева, віват!", "Яка гарна, очі світяться", "Світлана-ЗАЛІЗНА ЛЕДІ", "Ви прекрасна, обожнюю Вас. Ваша енергетика заворожує. Спасибі вам за Вашу творчість", "Просто Мерлін 2….круто!!!! Вогонь!!!", "Богиня! Так і треба жити!!!!", "Дуже ефектна, яскрава, красива! Ви шикарна жінка! ❤️🔥", "Тут ви трохи ви скидаєтеся на чоловіка з цицьками і косметикою😂🖖", "Ви-молодець) 😊 захоплююся", "Мила ти супер шикарний вид красуня так тримати", "Клас! Але не можна бути на світі красивою такою", — звернулися до зірки шанувальники.

Нагадаємо, Лобода отримала "відро бруду" на голову, той ще вид.

Як повідомляв Знай. ua, фанати не дізнаються Лободу в новому відео.

Також Знай. ua писав, що Лобода оскандалилася перетворенням в Діву Марію.