У новому сезоні “Танців з зірками” бере участь відомий український ведучий Володимир Остапчук. Танцює він в парі з Ілоною Гвоздьовою, яка в минулому році виграла в шоу разом з Ігорем Ласточкіним. Перші два прямих ефіри на каналі 1+1 показали, що Вова і Ілона серйозно налаштовані на перемогу і докладають до цього всі зусилля. Знай.ua поспілкувався з Володимиром і дізнався, як дружина опустила його на проект.

Володимир Остапчук молодий, гарний чоловік, у якого прекрасна дружина і двоє дітей. Ми запитали у нього, як Олена відпустила на проект, адже між партнерами нерідко трапляються романи.

Володимир Остапчук з дружиною і партнеркою по танцях

"Я відверто скажу, я – підкаблучник. Я знаю це! Будь-який чоловік у цій країні, якщо він хоче бути успішним, він повинен бути підкаблучником. Просто тому, що Олена – головна в нашій родині, Лєна все вирішує, а Вова – така дитина: Вові постійно щось потрібно. Я вам серйозно кажу! Тому, що стосується "Танців", мені подобається, що в Ілони такий командний дух! Вона за хороший результат, і вона дуже крутий педагог. І найголовніше – терплячий педагог, тому що я як учитель, а я вчитель англійської мови і викладав в університеті, можу сказати, що, якщо б у мене був такий учень, як я – цей труп лежав би в різних пакетах, закопаний за гаражами", - розповів Володимир Остапчук.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, раніше DZIDZIO розповів, як відчув у собі надможливості на “Танцях з зірками” і почав ревнувати партнерку.

А ведучий Юрій Горбунов зізнався, чи побачать колись глядачі Катю Осадчу учасницею "Танців з зірками".

Крім цього, хореограф Діма Дікусар відверто розповів про зіркову хворобу, повернення на "Танці з зірками" і колишніх дружин.