На початку вересня 2019 року в мережі поширилася фейкова інформація про смерть знаменитого режисера, актора, композитора Клінта Іствуда. Користувачі соціальних мереж сумували і активно обговорювали цю звістку. На одному сайті навіть виклали відео, присвячене смерті знаменитого актора. Про це повідомляє "Monsters&Critics" передає "Хвиля".

На цьому сайті написали, що режисер помер під час зйомок рекламного ролика від серцевого нападу. Деякі користувачі висловлювали свою скорботу з допомогою публікації постів з словами "R. I. P.". Інші ж поставилися до цього скептично і, в кінцевому підсумку, виявилися праві. Відомий радіоведучий Грег Брейді спростував "газетну качку". Він написав у Twitter, що нещодавно розмовляв з Іствудом. Також Брейді запевнив своїх підписчиків, що насправді легендарний актор і режисер живий. До того ж, це не перший "fake" про смерті Клінта Іствуда.

Зірці Клінту Іствуду 89 років. Зараз знаменитість займається житловим проектом на 90 будинків у місті Кармел-бай-те-Сі, в штаті Каліфорнія. Там у відомого актора також є свій гольф-клуб.

Слід зазначити, що Клінт Іствуд нагороджений п'ятьма нагородами Американської академії кінематографічних мистецтв і наук, і є володарем чотирьох статуеток "Оскар".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За всю свою довгу кар'єру, зіграв або зрежисирував в більш, ніж на 78-і фільмах.

Незважаючи на вік, актор до сьогоднішнього дня продовжує втілювати на великих екранах полюбилися глядачам драматичні образи. Так, на 2020 рік запланований вихід фільму, в якому знявся Клінт Іствуд, під назвою "Балада про Річарда Джуэлле".

Нагадаємо, що в мережі розповіли, чому варто подивитися "Наркокур'єр" Іствуда.

Як повідомляв портал Знай.иа Клінта Іствуда "поховали живцем".

Також портал Знай.иа писав, що легендарний актор Клінт Іствуд загинув на знімальному майданчику.