Відома українська поп-співачка Анна Сєдокова в черговий раз роздяглася для чоловічого глянцю. Днями вийшов свіжий номер журналу Playboy, на обкладинці якого позує Сєдокова.

Відверті знімки опублікував фотограф Олександр Мультіков. На знімках Анна позує в латексній білизні і в колготках у сіточку.

Сєдокова прокоментувала це на своїй сторінці в Instagram:

"За 13 років це вже третя моя обкладинка, і мені здається, що вона вийшла найкращою. Минуло 13 років, а такою гарною я себе ніколи не відчувала. Це говорить про те, що ми не повинні концентруватися на нашому віці. І я прошу всіх дівчаток не думати про нього. Жіночність, як досвід, розкривається і наростає з кожним роком. Як смак у хорошого дорогого вина."

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Анна Сєдокова зізналася, що вдячна Playboy за можливість зйомки і впевнена в тому, що цей чоловічий журнал дарує фантізію.

Нагадаємо, раніше на Сєдокову напала осіння депресія, фанати не можуть знайти собі місця.

Як повідомляв портал "Знай.uа" "У школі я була виродком і ізгоєм": Сєдокова довела фанатів до сліз спогадами

Також Знай.uа" писав, що Екс-"ВІА Гра" Сєдокова показала розкішні груди на дитячому майданчику: купальник ледве втримав форми