У вівторок, 17 вересня, відомий російський режисер Федір Бондарчук зіграє весілля з молодою актрисою Пауліною Андрєєвою.

Як повідомляють російські ЗМІ, на весілля, яке обіцяє стати епічним шоу, запрошено близько 200 осіб. Саме торжество Бондарчука і Андрєєвої пройде в особняку 19 століття у центрі Санкт-Петербургу в історичному будинку з розкішними інтер'єрами, ліпниною і стелями за дев'ять метрів. Оренда такого особняка обійшлася молодятам у 3 тисячі доларів.

Готуватися до весілля Пауліні допомагають зіркові стилісти, які обрали для неї розкішну сукню від бренду Maison Bohemique ціною майже 5 тисяч долларів. Організацією свята зайнявся шоумен Андрій Фомін.

Варто відзначити, що стосунки пари почалися у 2015 році. До цього 52-річний режисер протягом 25 років був у шлюбі з дружиною Світланою. Андрєєва молодша за нього на 22 роки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Волочкову підозрюють у причетності до вбивства авторитетного бізнесмена.

Раніше Знай.ua повідомляв, напівгола наречена Собчак після Лободи і Кіркорова станцювала стриптиз під Аллегрову.

Також Знай.ua писав, Лобода зловила букет на весілля Ксенії Собчак, фанати жадають подробиць.