Відомий голлівудський актор Шон Бін, відомий за роллю Неда Старка в серіалі "Гра престолів", розповів, що більше не буде грати у фільмах, де йому доводиться вмирати.

У мережі існує популярний інтернет-мем, пов'язаний з Шоном Біном, адже за свою 35-річну кар'єру він зіграв понад 25 смертей. Причому, його персонажі часто вмирають дуже оригінально.

У 2014 році користувачі запустили акцію "Не вбивайте Шона Біна", до якої приєднався і сам актор. У 2019 році він розповів в інтерв'ю, що буде відмовлятися від ролей, де йому належить померти.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Всі наперед знали, що мій персонаж помре, тому що я його граю. Я повинен був припинити це і почати "виживати", інакше все було б занадто передбачуваним. В одному фільмі продюсери сказали мені: "Ми збираємося тебе вбити". І я такий: "Ох, ні". Тоді вони уточнили: "Окей, але ми можемо тебе сильно покалічити?". Я погодився, тому що принаймні мій персонаж виживе", - заявив Бін.

Нагадаємо, улюблені жінки Джона Сноу відірвалися по повній в Індії.

Раніше Знай.ua повідомляв, улюблена актриса "Гри престолів" опублікувала фото без макіяжу.

Також Знай.ua писав, Кіт Харінгтон приєднається до киновсесвіту Marvel.