Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже кілька років не дає концертів в Україні, а будує кар'єру в країні-агресорі Росії, часто радує фанатів новими фото на своїй сторінці в Instagram. Співачка часто публікує фото з концертів і просто повсякденного життя, а ще зі всяких російських премій.

Цього разу на сторінці Ані Лорак з'явилася афіша її наступних концертів у російських містах і не тільки. Так, в 16 містах співачка презентує своє масштабне концертне шоу "Діва", а у двох містах Казахстану вона покаже шоу "The Best". Всі ці концерти відбудуться вже у жовтні. У підписі до фото-афіші Лорак написала: "Тур #шоуДива продовжиться вже в жовтні! До зустрічі у вашому місті!". Фанати зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, багато продовжують запрошувати Лорак у свої міста.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.