Популярна українська співачка Злата Огнєвіч приєдналася до зіркового флешмобу і відверто розповіла про буллінг в школі. Багатьом це може здатися дивним, адже Злата дівчина з приголомшливою зовнішністю, але однокласники думали інакше і вважали її надто смаглявою.

Про це артиска написала в своєму Instagram.

За словами зірки, крім расистських жартів, однокласники знущалися над її світоглядом і фанатичним захопленням музикою. Злата зізналася, що її батьки не були багатими, тому модні речі купувати не могли:

"...рятував старий добрий секонд-хенд. А коли хлопці зі школи про це дізналися, ооооооооо! Як вони мене тільки не обзивали: бомж, голодранка, чудовисько, смердючка і це ще мала частка тих образливих слів... А хтось навіть плюнув в спину... Жах!" Злата Огневич

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Співачка завела розмову про буллінг через те, що нещодавно її хрещениця пішла до школи. Огневич радить діткам, які зіткнулися з подібною проблемою, не реагувати на хейтерів.

Злата Огнєвич
Злата Огнєвич

Нагадаємо, що Злата Огневич здивувала відвертим зізнанням.

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огневич благає про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огневич планує покинути Україну.