Українська співачка, учасниця спокусливого музичного тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег нещодавно підірвала соцмережі відвертою фотосесією для російської редакції чоловічого глянцю Maxim. Співачка взяла участь у відвертій фотозйомці, результатами якої поділилася у своєму Instagram.

Так, в цей раз Еріка показала ще один знімок з цієї гарячої фотосесії в чорно-білому та кольоровому варіанті. На цьому фото зірка практично гола, оголені груди вона прикрила чимось схожим на кольчугу зі стразами. Герцег відображена в спокусливій позі, її волосся розпущене і розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото співачка написала: "Тільки з віком я зрозуміла, що мій голос, акцент – це невід'ємна частина мене, моя харизма. Приймай себе такою, яка Ти є... Ти одна така на світі!".

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.