Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії показала чоловіка, з яким зараз проводить весь вільний час. Відповідне фото з'явилося в Instagram.

В соціальній мережі артистка вирішила оригінально представити фанатам свого "хлопця", а вірніше саундпродюсера, з яким проводить зараз багато часу разом. Лобода зараз з головою занурена в запис нового альбому.

"Знайомтеся мій друг, хлопець, з яким ми проводимо дні ночі разом. Вже тиждень як!!! мій незамінний Саундпродюсер", — написала артистка.

Фанати по достоїнству оцінили пост Лободи і за кілька годин набрав більше 50 тисяч лайків. Багато хто з шанувальників оцінили гумор співачки, хоча і досі чекають від неї іншої інформації про особисте життя або батька її молодшої дочки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше знаменитість виставила досить відверті кадри в Сторіс, оголивши тіло. Так, артистка позувала на студії звукозапису, заінтригувавши того шанувальників новим хітом, а потім похвалилася незвичайним знімком з голими плечима і червоною помадою на губах.

Нагадаємо, Лобода феєрично повернулася в Україну.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода в Києві показала новонароджену дочку Літковської, так ніжно.

Також Знай. ua писав, що Лобода стривожила прихильників сумним фото.