У неділю, 29 вересня, в Києві відбувся великий концерт від студії "Квартал 95". Його відвідали зіркові гості, серед яких були Маша Єфросиніна, Даша Астаф'єва і навіть Олена Зеленська.

Співачка Марта Адамчук в ексклюзивному коментарі для Знай. ua розповіла про те, які настанови дівчатам дала Олена Кравець і як Олена Зеленська прийшла за лаштунки сцени.

Відомо, що як тільки з'явився Жіночий Квартал, Олена Зеленська входила в команду авторів. Так, вона вже в якості першої леді країни знайшла час і прийшла на зйомки нового випуску.

"Так, вона була і залишається нашою хресною мамою. По-моєму, вона і співавтором теж залишається. Вона як головний сценарист, звичайно, все відстежує, тому що це її дітище. У неї зараз з'явилися інші обов'язки, але вона з нами і тримає руку на пульсі, дуже за нас переживає", - розповідає Марта.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому вона розповіла, що навіть коли фізично у Зеленської не виходить бути поруч, вона завжди на зв'язку і енергетично підтримує їх, тому що це її проект.

На даному етапі сценарної групою керує Валерій Жидков, а режисерською – Саша Пікалов.

Марта зізнається, що її багато чому навчила Олена Кравець. Вона називає її цікавою особистістю з неймовірною енергетикою. До того ж Кравець – трудоголік, адже по неділях вона встигала на два ефіри.

"Мене в інтерв'ю нещодавно запитували, чи можна Олені Кравець сісти на голову? Ні! Ніколи ти не зможеш сісти їй на голову. Вона ніби близька душевно, але немає панібратства, яке дозволяє якісь негарні речі. Буває, люди трохи перегинають, але у нас такого немає. Тобто спілкування дуже гідне, але разом з тим - з тонкими жартами. Ми називаємо це внутрішній фольклор", - зізналася вона.

Також Марта розкрила секрет. Виявляється, перед кожним концертом дівчата закриваються в гримерці, беруться за руки і повторюють за Кравець секретну кричалку. І тільки після цього виходять на сцену.

"Вона завжди посміхається, навіть коли втомлена страшно. У неї є така риса - вона ловить кайф і це видно. Вона не робить те, чого їй не хочеться. Навіть коли на "Танці з зірками" вона йшла, вона сказала: “Я буду там, поки це буде мені приносити задоволення. Не буду гнатися ні за піаром, ні за чим...” Ми були на одному ефірі у неї підтримки, я подивилася на неї ближче, біля паркету, і у мене були мурашки!", - розповіла Марта.

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" захопила жіночністю лише в вишиванці.

Як повідомляв Знай. ua, стильна зірка "Квартал 95" Адамчук підкорила фанатів знімком з колегою.

Також Знай. ua писав, що Марта Адамчук з Жіночого Кварталу розкрила таємниці шоу.