Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ролик, на якому спочатку крокує в масивному тренчі, штанях і широкій шутболці з глибоким декольте, а потім обіймається з виконавицею Любов'ю Успенською. Так, артистка побажала Успенській "багато підписників, і більше, і більше", на що та зазначила, що розмір не має значення.

"@uspenskayalubov_official
розмір не має значення 🙈😂😂
#скоро
#першому
@maxgalkinru 🤭", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Боже, невже це красиво,для такої красуні🤔", "На укупника схожа 🤠", ""Зніми як я йду"😅", "Успенська шикарна Жінка, а Лобода на її фоні виглядає як бліда міль.", "і що це було 😈😈", "Вона така класна.😍😍😍але одяг на 3 розміри більше носить😂, на виріст купує😃", "Жах ,обидві не зрозумій що ,ну не можна так себе спотворювати пластикою .", "Походняк, як у мужика".

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.